top icon
Επικαιρότητα

Bugatti Chiron: Με βήμα ταχύ

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει ήδη δεχθεί παραγγελίες για το 50% της παραγωγής της μοντέλου.

Ένα σχεδόν χρόνο μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια, η Bugatti ανακοίνωσε πως τα μισά αντίτυπα της… εξωφρενικής της Chiron που θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής, έχουν ήδη πωληθεί. Σχεδόν όλες οι παραγγελίες του μοντέλου, όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωαν σήμερα οι ιθύνοντες της Bugatti, έχουν πραγματοποιηθεί με τους τυχερούς ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου να μην έχουν καν τη… χαρά να βρεθούν, έστω και για λίγα λεπτά, στη θέση του οδηγού!

Τα μέχρι τώρα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως από τις 250 παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τώρα, το 37% προέρχονται από τη γηραιά ήπειρο, το 30% από διάφορες περιοχές της Β. Αμερικής και το 26% από χώρες της Μ. Ανατολής.

Με αφορμή την παρουσία της στην 87η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Bugatti αναμένεται να παρουσιάσει στο επιβλητικό της περίπτερο μια έκδοση της Chiron βαμμένη σ’ ένα εντυπωσιακό μπλε χρώμα (Blue Royal).

Σύμφωνα με την εταιρεία, η παραγωγή της Chiron δεν θα ξεπεράσει τις 500 μονάδες με την τιμή κάθε ενός αντιτύπου να κοστίζει, στη βασική(!) έκδοση, ούτε λίγο ούτε πολύ, περί τα 2,6 εκ. ευρώ._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ