top icon
Επικαιρότητα

Άνοιξε η φόρμα προπαραγγελίας του ελληνικού Chaos

H Spyros Panopoulos Automotive στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της, διαθέτει πλέον φόρμα προπαραγγελίας του ελληνικού Chaos.

Την 1η Νοεμβρίου 2021, η Spyros Panopoulos Automotive αποκάλυψε το ελληνικό hypercar Chaos (διαβάστε περισσότερα εδώ). Ωστόσο μετά την αποκάλυψη αυτή, ξέσπασε μεγάλος σάλος καθώς αρκετοί δεν πίστεψαν τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της Spyros Panopoulos Automotive, Σπύρου Πανόπουλου.

Επιπρόσθετα ο Σπύρος Πανόπουλος με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης (διαβάστε περισσότερα εδώ) είχε δώσει τις δικές του απαντήσεις όσον αφορά το μέλλον του Chaos.

Chaos

Με τον χρόνο να περνά και να μην υπάρχουν νέα σχετικά με το φιλόδοξο πρότζεκτ, η ιστορία περί ελληνικού υπεραυτοκινήτου μπήκε στο “αρχείο”. Ωστόσο σήμερα 20 Δεκεμβρίου 2022, η Spyros Panopoulos Automotive στον ηλεκτρονικό της ιστότοπο δημιούργησε μία φόρμα στην οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βάλει τα στοιχεία του ώστε να μπει σε σειρά προτεραιότητας για το πρώτο ελληνικό hypercar στην παγκόσμια ιστορία.

Για να πάρει κάποιος σειρά προτεραιότητας για το Chaos, πρέπει να εισάγει ελάχιστα στοιχεία. Αρκεί το όνομα, το επώνυμο, ένας αριθμός τηλεφώνου και ένα e-mail. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος πελάτης θα πρέπει να εισάγει στην πλατφόρμα και ένα bank reference. Δηλαδή μια απόδειξη για το ποια είναι η τράπεζα που συνεργάζεται, ώστε να λυθεί το θέμα της αξιοπιστίας.

Chaos

Φυσικά για να μπορέσει να κάνει δικό του κάποιος το Chaos, θα πρέπει να διαθέτει το ποσό που αντιστοιχεί στις δύο εκδόσεις του. Να θυμίσουμε σε όσους ξεχνούν πως το Chaos θα κοστίζει 5,5 εκατ. ευρώ στη «βασική» έκδοση Earth Version των 2.000+ ίππων και 12,5 εκατ. ευρώ στην Zero Gravity των 3.000+ ίππων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Chaos
  • Chaos
  • Chaos
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ