top icon
Επικαιρότητα

Έρχεται το Chaos

O Σπύρος Πανόπουλος αποκάλυψε έναν από τους λόγους της καθυστέρησης της αποκάλυψης του Chaos, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα σε όσους τον αμφισβητούν.

O Σπύρος Πανόπουλος, ιδιοκτήτης της Spyros Panopoulos Automotive επέλεξε και πάλι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να παρουσιάσει κάποια νέα εκτυπωμένα εξαρτήματα του ελληνικού υπεραυτοκινήτου Chaos, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο βρίσκεται στην τελική ευθεία όσον αφορά την παρουσίαση του.

Chaos

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι πολύ μεγάλες καθώς το Chaos διαθέτει 44.200 εκτυπωμένους κωδικούς όσον αφορά τα μηχανικά του μέρη, οι οποίοι ως επί το πλείστον κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Στις σχετικές εικόνες που δημοσίευσε ο Σπύρος Πανόπουλος στο Instagram, είδαμε τις τάπες βενζίνης, τις αναρτήσεις αλλά και τις βάσεις από τα εμπρός φώτα του Chaos.

Chaos

O Έλληνας κατασκευαστής έκανε γνωστό στο κοινό γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση στο υπεραυτοκίνητο Chaos, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα σε όσους τον αμφισβητούν: “Αν είχαμε επιλέξει τον εύκολο και οικονομικό δρόμο θα ήμασταν πριν δύο χρόνια στο δρόμο. Οι προσδοκίες μου είναι πολύ παραπάνω από ένα ακόμη αυτοκίνητο. Ραντεβού στην επίσημη παρουσίαση του καλύτερου αυτοκινήτου στον κόσμο”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σπύρος Πανόπουλος Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Chaos
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ