top icon
Επικαιρότητα

Η Porsche Mission X μοιάζει με το Chaos. Τυχαίο;

Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Σπύρος Πανόπουλος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το πρωτότυπο Mission X της Porsche μοιάζει σε πολλά σημεία με το Chaos.

Με αναρτήσεις στους λογαριασμούς του στα social media, ο «δημιουργός» του Chaos, Σπύρος Πανόπουλος, αναφέρεται στις, κατά τον ίδιο, ομοιότητες της Porsche Mission X με το δικό του hypercar. Που ακόμα μένει στα χαρτιά. Ή, πιο σωστά, στις οθόνες των υπολογιστών.

Chaos

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Πανόπουλος αναφέρει στις σχετικές αναρτήσεις του τα εξής (αυτολεξεί):

«Με μεγάλη μου χαρά βλέπω να επιβεβαιώνομαι πως είμασταν και είμαστε στον σωστό δρόμο στην υλοποίηση του ελληνικού υπερ αυτοκίνητου μας Chaos, σχέδια που δημιούργησα το 2018 και έχουμε καταθέσει Euipo, βλέπω ότι εμπνέουν μεγάλους κατασκευαστές γύρω μας ανά διαστήματα σε μικρό η μεγάλο ποσοστό. Ένα από αυτά είναι το καινούριο project της @porsche #porschemissionx που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες.

Εν τάχει, ο τρόπος που βγαίνει ο αέρας από τα μπροστινά φτερά, το πίσω μέρος με το diffuser, το σχέδιο του diffuser, τα πίσω φτερά το σχέδιο που συναντά το diffuser, η θέση των πίσω φώτων, η γωνιά του μπροστινού παρμπρίζ σε σχέση με την οροφή και τα φτερά είναι από τα πιο σημαντικά σημεία και μου μοιάζουν αρκετά.

Στο εσωτερικό τα καθίσματα που είναι ενσωματωμένα με το σασί, το μεγαλύτερο μέρος του σχεδίου τους, το μεγαλύτερο μέρος του τιμονιού και το συνολικό στήσιμο επίσης μου μοιάζουν αρκετά.

Ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Ευελπιστώ ότι θα το τελειώσω σύντομα ώστε να δείξουμε και εμείς τις δυνατότητες μας. Στο διάστημα από την διαρροή των σχεδίων μας φρόντισα να ανανεώσω αρκετά κομμάτια του πλέον.

Ευχαριστώ για την επιμονή και την υπομονή σας, το αποτέλεσμα θα μας αντάμειψη.»

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ