top icon
Επικαιρότητα

Chevrolet Trax

Το Chevrolet Trax είναι ένα από τα τρία πρωτότυπα Chevrolet minicar που η General Motors θα παρουσιάσει στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, στις 4 Απριλίου. Σχεδιασμένα για να προσελκύσουν νεαρούς αγοραστές αυτοκινήτων, κατοίκους αστικών περιοχών, τα πρωτότυπα αυτά θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι «η αξία δεν εξαρτάται από το μέγεθος».
 
Και τα τρία σχεδιάστηκαν στο Στούντιο Σχεδίασης της GM στο Incheon της Νότιας Κορέας, ένα από τα 11 studio παγκόσμιας σχεδίασης της GM.
 
«Τα πρωτότυπα αυτά υπογραμμίζουν την δύναμη και τις πολυδιάστατες δυνατότητες της παγκόσμιας σχεδίασης της GM καθώς και την ικανότητα της ομάδας μας που είναι υπεύθυνη για την παγκόσμια προϊοντική εξέλιξη, να προβλέπει και να ικανοποιεί άμεσα τις ανάγκες των διαφορετικών αγορών μας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Ed Welburn, αντιπρόεδρος του τομέα GM Global Design.
 
Το τετράθυρο Trax αντλεί ισχύ από ένα βενζινοκινητήρα ενός λίτρου.  Το πάνω τμήμα του εξωτερικού είναι βαμμένο σε Blaze Orange, ενώ τα κάτω γωνιακά πάνελ υιοθετούν μία ματ απόχρωση Burnt Orange.  Ο χρωματικός συνδυασμός συνθέτει ένα οπτικό αποτέλεσμα που ενισχύει την αίσθηση ότι αυτό το Chevrolet συγκεντρώνει τα πάντα, παρά το μικρό του μέγεθος.
 
Στην Ευρώπη, η Chevrolet σημείωσε πωλήσεις ρεκόρ που ξεπέρασαν τις 340.000 μονάδες το 2006, διεκδικώντας ένα μερίδιο αγοράς 1,6%. Το πρώτο τρίμηνο του 2007, η Chevrolet Europe βρίσκεται σε πορεία αύξησης πωλήσεων, της τάξης του 25% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2006, με πωλήσεις που υπολογίζονται να φτάσουν στις 94.000 μονάδες σε όλη την Ευρώπη.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ