top icon
Επικαιρότητα

Διαγωνισμός www.picanto.gr

Η κυρία Άννα Μώρου από τον Πειραιά αναδείχθηκε μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία εντεταλμένης συμβολαιογράφου στις εγκαταστάσεις της Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ στην Ελευσίνα τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού της ιστοσελίδας www.picanto.gr. Η κλήρωση έγινε με ειδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα, το οποίο ανέδειξε την κυρία Μώρου σε τυχερή ιδιοκτήτρια ενός Kia Picanto 1.1 LX. Η παράδοσή του έγινε από τον κ. Σάββα Παναγιώτη, Διευθυντή Marketing της Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ.

Η χρήση πρωτοποριακών μεθόδων λανσαρίσματος νέων μοντέλων συγκαταλέγεται στις επιλογές της εταιρείας και πέρα από την δημιουργία της ειδικής ιστοσελίδας για το ντεμπούτο του νέου της εκπρόσωπου στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων Picanto, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του λανσαρίσματος του Kia Cerato, κατά την εφαρμογή του οποίου ο ενδιαφερόμενος είχε τη δυνατότητα καλώντας σε ειδική ενιαία γραμμή χωρίς χρέωση να το παραγγείλει σπίτι του, να πραγματοποιήσει test drive και να ενημερωθεί, τόσο για το τεχνολογικό και εξοπλιστικό επίπεδο, όσο και για τις τιμές του αυτοκινήτου.

Η ορθότητα της χρήσης μεθόδων του είδους αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα. Το Picanto αποτελεί τους τελευταίους τρεις μήνες αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο της κατηγορίας του, ενώ συνολικά το μερίδιο της εταιρείας στην Ελλάδα αυξάνεται διαρκώς.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το συνολικό μερίδιο της εταιρείας το πρώτο οκτάμηνο του έτους έφθασε το 1,7% σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 26%, τη στιγμή που η υπόλοιπη αγορά κινήθηκε το ίδιο έτος με ρυθμούς αύξησης 15%. Αντίστοιχα καινοτομικές ιδέες λανσαρίσματος σχεδιάζονται να εφαρμοστούν και στο άμεσο μέλλον με την έναρξη της διάθεσης νέων μοντέλων, όπως το Carens και το νέο Sportage, η έλευση των οποίων αναμένεται να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ