top icon
Επικαιρότητα

Έκδοση Jarama Racetrack Edition για την Toyota GR Supra

Μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής με την ονομασία Jarama Racetrack Edition παρουσίασε η Toyota για λογαριασμό της GR Supra.

Πρόκειται για μία έκδοση του ιαπωνικού κουπέ της Toyota που έρχεται να αποτίσει φόρο τιμής στην ισπανική πίστα Jarama, που βρίσκεται λίγο έξω από την Μαδρίτη, στην οποία πραγματοποιήθηκε η επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας GR Supra το 2019. Επί της ουσίας, πρόκειται για μια εκδοχή του μοντέλου που εγκαινίασε τη γκάμα «GR» της Toyota, η οποία διαθέτει επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού και σπορ πινελιές σε επίπεδο σχεδίασης, τις οποίες θα μπορούν να απολαύσουν μόλις 90 αγοραστές ανά τον κόσμο.

Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition

Η Jarama Racetrack Edition είναι βαμμένη σε μια μοναδική απόχρωση, την Horizon Blue και κοσμείται από σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου με διάμετρο 19 ιντσών σε ματ μαύρο χρώμα, πίσω από τις οποίες διακρίνονται οι κόκκινες και τετραπίστονες για την περίσταση δαγκάνες των συστήματος πέδησης.

Οι ξεχωριστές λεπτομέρειες συνεχίζονται και στο εσωτερικό, στο οποίο συναντάμε ένα ένθετο στο ταμπλό από carbon στο οποίο απεικονίζεται η αρίθμηση της έκδοσης μαζί με ένα σκίτσο της χάραξης της ισπανικής πίστας. Από εκεί και πέρα, τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα είναι καλυμμένα με μαύρο Alcantara που κοσμείται με μπλε ραφές που ταιριάζουν με το χρώμα του αμαξώματος.

Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition

Ο επιπλέον εξοπλισμός περιλαμβάνει τρισδιάστατους χάρτες στο σύστημα πλοήγησης, δυνατότητα mirroring για το κινητό τηλέφωνο, καθώς κι ένα αναβαθμισμένο ηχοσύστημα με 10 ηχεία. Το «παρών» δίνει και το σύστημα ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης Safety+, το οποίο διαθέτει μεταξύ άλλων τα υπο-συστήματα Pre-Collision Assist, Lane Departure Alert, Adaptive Cruise Control, Road Sign Recognition κ.α.

Κάτω από το καπό εξακολουθεί να βρίσκεται ο εν σειρά 6κύλινδρος κινητήρας του BMW Group ο οποίος αποδίδει 340 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ