top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση Αυτοκινήτου Μόσχας

Πολύ ενδιαφέρουσα από κάθε πλευρά είναι η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας, που θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Πολύ ενδιαφέρουσα από κάθε πλευρά είναι η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας, που θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Όπως είναι γνωστό μεγάλη είναι η σημασία που δίνουν πλέον όλοι οι κατασκευαστές στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Ρωσίας, αφού η άλλοτε «μητρόπολη του σοσιαλισμού» ξεπέρασε σε πωλήσεις αυτοκινήτων ακόμη και τη Γερμανία. Το πρώτο εξάμηνο του 2008 έκλεισε για τη ρωσική αγορά με αύξηση 41% σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του προηγούμενου έτους και 1.630.000 συνολικές ταξινομήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων.  

Τα εκθέματα που αναμένεται να προκαλέσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη Μόσχα είναι μεταξύ άλλων το νέο Renault Thalia/ Symbol, το Mazda Kazamai concept car, η ανανεωμένη Citroen C4, το Lexus LS 460 με κίνηση σε όλους τους τροχούς και το νέο Mitsubishi Pajero Sport.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ