top icon
Επικαιρότητα

Άνδρας 62 ετών είχε κλέψει επτά αυτοκίνητα

Από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης συνελήφθη 62χρονος στο Κορωπί, αμέσως μετά από κλοπή οχήματος στη Γλυφάδα. Εξιχνιάσθηκαν επτά επιπλέον περιπτώσεις κλεμμένων οχημάτων, τα οποία βρέθηκαν σε χώρο ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κρωπίας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 62χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και όπλων. Είχε προηγηθεί κλοπή οχήματος κατά το διάστημα από το βράδυ της 11-01-2024 έως πρωινές ώρες της επόμενης μέρας από την περιοχή της Γλυφάδας, το οποίο όμως εντοπίστηκε μετά από έρευνες αστυνομικών της Άμεσης Δράσης Αττικής, σε υπαίθριο χώρο ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον υπαίθριο χώρο και σε παρακείμενη κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 7-επιπλέον οχήματα (3 αυτοκίνητα και 4 δίκυκλες μοτοσικλέτες), τα οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένα, 574 γραμμάρια κάνναβης, δενδρύλλιο κάνναβης 70 εκατοστών, κομμάτια πινακίδων κυκλοφορίας αμφιβόλου γνησιότητας, 4 ρέπλικες όπλων (3 πιστόλια και περίστροφο), 133 φυσίγγια, κενός γεμιστήρας πιστολιού, 2 σιδερογροθιές, σπαθί τύπου κατάνα, ξύλινο γκλομπ, ξιφολόγχη και 3 μαχαίρια. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ