top icon
Επικαιρότητα

Δήμος Κατερίνης: σε λειτουργία ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του δημαρχείου Κατερίνης, βρίσκεται ηδη σε λειτουργία.

Ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων λειτουργεί στην Κατερίνη. Η υπηρεσία φόρτισης εγκαταστάθηκε από τη ΔΗΠΑΚ ΑΕ στον δημοτικό χώρο στάθμευσης, ενώ παρέχεται δωρεάν στους χρήστες ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Στον χώρο έχει δεσμευτεί θέση ελεγχόμενης στάθμευσης αυτοκινήτου, η οποία ξεχωρίζει με ειδική πράσινη διαγράμμιση. Επιπλέον, ο σταθμός φόρτισης έχει ήδη τοποθετημένη και την απαιτούμενη σήμανση για τον εύκολο εντοπισμό του.

«Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ. Όπως αποδεικνύουμε στην πράξη, για τον Δήμο Κατερίνης η προώθηση της ηλεκτροκίνησης συνιστά προτεραιότητα και σηματοδοτεί την είσοδο του Δήμου μας σε μία οικονομία πράσινη και φιλική προς το περιβάλλον» τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος της πόλης Κώστας Κουκοδήμος.

σταθμός φόρτισης

«Με σκοπό τη διευκόλυνση των κατόχων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ο σταθμός αυτός, ο οποίος θα εξυπηρετεί τις ανάγκες φόρτισης της Κατερίνης βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Σταδιακά και ανάλογα με τη ζήτηση σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε και άλλους σταθμούς στη συνέχεια» επισημαίνει από την πλευρά της, η πρόεδρος της ΔΗΠΑΚ ΑΕ (Δημοτικά πάρκινγκ) Ασημίνα Πούλιου. Δελτίο Τύπου

σταθμός φόρτισης

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ