top icon
Ελλάδα

Ένα Festival από τη MINI με πολλές εκπλήξεις

Η MINI οργανώνει το Festival Summer Edition στην Αθήνα, 8 και 9 Ιουλίου, έχοντας πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της βρετανικής φίρμας.

Μια καλοκαιρινή γιορτή ετοιμάζει η MINI για όλους του φίλους της βρετανικής μάρκας. Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ εκπλήξεων μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Το «The MINI Festival Summer Edition» ξεκινάει από την Αθήνα, Σάββατο και Κυριακή 8 και 9 Ιουλίου.

Θα πραγματοποιηθεί στον Παραλιακό Πεζόδρομο Αλίμου, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Εκεί η ΜΙΝΙ με όλα τα αγαπημένα μοντέλα, θα περιμένει τους επισκέπτες να ζήσουν από κοντά δυο μέρες με οδήγηση, μουσική, πολλές ξεχωριστές δράσεις για μικρούς και μεγάλους και πολλές εκπλήξεις, γεμάτες MINI Summer vibes.

Επιπλέον, οι φίλοι της βρετανικής φίρμας θα ενημερωθούν από εξειδικευμένους συνεργάτες πως θα επωφεληθούν για την απόκτηση του δικού τους ΜΙΝΙ με το προνομιακό πρόγραμμα Summer Bonus.

Το «The MINI Festival Summer Edition» συνεχίζεται…

Ο επόμενος σταθμός της μεγάλης γιορτής θα είναι η Θεσσαλονίκη, στις 12 και 13 Ιουλίου στην Παραλία Θεσσαλονίκης (στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου) από τις 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 10:30 το βράδυ.

Το «The MINI Festival Summer Edition» περιμένει όλους τους φίλους της MINI για να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ΜΙΝΙ του καλοκαιριού.

mini

The MINI Festival Summar Edition

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ