top icon
Επικαιρότητα

Ένωση Συντακτών Αυτοκινήτου: Το σπίτι μας!

Είναι πλέον γεγονός. Έχουμε το σωματείο μας, την ένωσή μας, το σπίτι του κάθε συντάκτη ειδικού Τύπου που ασχολείται με το αυτοκίνητο, αν προτιμάτε, και είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για αυτό.

Τηρώντας με ευλάβεια το γράμμα του νόμου και, φυσικά, τη νόμιμη και τυπική διαδικασία, βγήκε πριν από λίγο καιρό η Απόφαση – Διαταγή του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, σύμφωνα με την οποία έχουμε την επίσημη ίδρυση του σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Συντακτών Αυτοκινήτου» και την εγγραφή του στο βιβλίο των σωματείων που τηρείται στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με το επίσημο καταστατικό του σωματείου, το οποίο υπέγραψαν τα 25 ιδρυτικά μέλη, ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές νέων μελών, ενώ τα 7 μέλη του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τις Ενώσεις και τα Σωματεία του δημοσιογραφικού χώρου, αλλά και τη νόμιμη διαδικασία για την επόμενη ημέρα της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου.

Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου θα γίνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 16:00 στο αμφιθέατρο του Κτιρίου ΠΑΛΛΑΣ, στην Κηφισιά, από όπου θα προκύψει και το νέο 7μελές ΔΣ, με διάρκεια θητείας τα δύο έτη.

Μείνετε συντονισμένοι. Η Ένωση Συντακτών Αυτοκινήτου είναι πλέον γεγονός, και σύντομα θα προκύψουν πολλά και ενδιαφέροντα από αυτήν την προσπάθεια, που πραγματοποιείται με αγάπη και μεράκι μέσα από τη βάση του χώρου._ Μ. Σαλ.

Email: [email protected]

(Δημοσιογράφοι αυτοκινήτου που επιθυμούν να γραφτούν στην Ένωση Συντακτών Αυτοκινήτου πρέπει να στείλουν το ονοματεπώνυμό τους, το μέσο ή τα μέσα στα οποία εργάζονται και τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο παραπάνω email.)

Βρείτε εδώ τη σελίδα της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου στο Facebook

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ