top icon
Επικαιρότητα

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις – Πώς θα είναι ο καιρός στις περιοχές που θα διεξαχθεί

Ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το τριήμερο 3-5 Νοεμβρίου 2023 στις περιοχές διεξαγωγής του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις.

Για τον Νομό Αττικής την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου προβλέπονται εναλλαγές συννεφιάς και ηλιοφάνειας, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται κατά μέσο όρο στους 24 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου θα υπάρχει λίγο περισσότερη συννεφιά μετά το πρώτο φως της ημέρας, ενώ νωρίς το μεσημέρι ενδέχεται να εκδηλωθεί βροχή. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται κατά μέσο όρο στους 25 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για τον Νομό Βοιωτίας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου προβλέπεται συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται κατά μέσο όρο στους 24 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου θα εκδηλωθεί λίγο περισσότερη συννεφιά μετά τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ νωρίς το μεσημέρι είναι πιθανό να εκδηλωθεί βροχή. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται κατά μέσο όρο στους 25 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Για τον Νομό Φωκίδας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου προβλέπεται συννεφιά, ιδιαίτερα νωρίς το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται κατά μέσο όρο στους 22 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο ουρανός θα είναι περισσότερο συννεφιασμένος τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά και αργά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται κατά μέσο όρο και πάλι στους 22 βαθμούς Κελσίου. Και τις δύο ημέρες θα πνέουν άνεμοι νοτιοδυτικοί ασθενείς. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα έχουμε συννεφιά και χαμηλότερες θερμοκρασίες σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Για τον Νομό Φθιώτιδας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου προβλέπεται συννεφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται κατά μέσο όρο στους 21 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο ουρανός θα είναι περισσότερο συννεφιασμένος τις μεσημβρινές ώρες, ενώ ίσως βρέξει. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται πιο χαμηλά αυτή τη φορά, στους 20 βαθμούς Κελσίου. Και τις δύο ημέρες θα πνέουν άνεμοι νοτιοδυτικοί πολύ ασθενείς. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα επικρατήσει συννεφιά και χαμηλότερες θερμοκρασίες σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ