top icon
Ελλάδα

Kosmocar: Αποχωρεί ο Διονύσης Μπατιστάτος Head of Sales & Marketing Volkswagen

Διοικητικές αλλαγές έγιναν στην Kosmocar, με την ανακοίνωση της αποχώρησης του Διονύση Μπατιστάτου που ήταν στα ηνία της Volkswagen για 20 χρόνια.

Με πολυετή προσφορά στο χώρο του αυτοκινήτου, που ξεπερνάει τα 32 έτη και συνολικά 40 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ο κ. Διονύσης Μπατιστάτος αποχωρεί σταδιακά από την Kosmocar.

Κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς πορείας του στην Kosmocar, διετέλεσε Διευθυντής Sales & Marketing Volkswagen, Διευθύνων Σύμβουλος Karenta και τέλος Γενικός Διευθυντής επί Εμπορικών Θεμάτων & Head of Sales & Marketing Volkswagen συντελώντας ουσιαστικά στην επιτυχημένη πορεία των εταιρειών Kosmocar και Karenta.

batistatos

Ο κ. Διονύσης Μπατιστάτος εργάστηκε με επιτυχία στη Fiat και μεταπήδησε στον Όμιλο Συγγελίδη, συνεχίζοντας το έργο του στο χώρο του αυτοκινήτου. Τα τελευταία 20 χρόνια διατηρούσε τα… ηνία της Kosmocar και αποκαλούνταν -όχι άδικα- ως Mr VW, καθώς έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες της εταιρείας, αλλά και σπουδαία μοντέλα που πρωταγωνίστησαν στην ελληνική αγορά, όπως το Golf.

Ο κ. Μπατιστάτος θα διατηρήσει τις αρμοδιότητες του Γενικού Διευθυντή επί Εμπορικών Θεμάτων μέχρι το τέλος του έτους προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή ένταξη του διαδόχου του.

Τη θέση του Head of Sales & Marketing Volkswagen αναλαμβάνει ο κ. Ζακ Χαζάν, που προέρχεται από την Toyota Hellas.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που είχε δώσει στους 4Τ ο Διονύσης Μπατιστάτος

Kosmocar

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ