top icon
Επικαιρότητα

nrg και Hochtief ενώνουν τις δυνάμεις τους στην ηλεκτροκίνηση

nrg και Hochtief ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επέκταση του δικτύου incharge, με τη δημιουργία 52 νέων θέσεων ταχυφόρτισης σε 13 σταθμούς εφοδιασμού αυτοκινήτων.

Η nrg ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Hochtief για την επέκταση του ολοκληρωμένου δικτύου ταχυφορτιστών incharge στους εθνικούς αυτοκινητοδρόμους. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, nrg και Hochtief προχώρησαν στη σύσταση της εταιρείας Hellenic Fast Charging Services (HFCS), με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης και της εκμετάλλευσης των σχετικών υποδομών.

nrg

Η HFCS θα προχωρήσει στη δημιουργία 52 νέων θέσεων ταχυφόρτισηςσε 13 Σταθμούς Εφοδιασμού Αυτοκινήτων (ΣΕΑ) στουςαυτοκινητοδρόμους ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, στο πλαίσιο ολοκληρωμένων συμφωνιών με τα εν λόγω Έργα Παραχώρησης. Οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να αναπτύξουν τη συνεργασία τους μελλοντικά, με τη δημιουργία επιπλέον θέσεων φόρτισης και τοποθέτησης ταχυφορτιστών σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου των εθνικών αυτοκινητοδρόμων.

nrg

Η nrg με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών incharge, αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία ενέργειας στο χώρο της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης κινητικότητας. Πλέον, το δίκτυο incharge διευρύνεται με την προσθήκη 52 νέων θέσεων ταχυφόρτισης μέσω 26 ταχυφορτιστών ονομαστικής ισχύος 180kW, σε 13 Σταθμούς Εφοδιασμού Αυτοκινήτων. Οι νέες θέσεις που δημιουργούνται, θα λειτουργούν αδιάλειπτα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες και κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων να πραγματοποιούν ταχείες φορτίσεις κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ