top icon
Επικαιρότητα

Συνεργασία Motor Oil και Hochtief στα ηλεκτρικά οχήματα

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,6 εκατ. ευρώ αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Hellenic Fast Charging Services (HFCS), της εταιρείας που συνέστησαν πριν πέντε μήνες η NRG Supply & Trading (του ομίλου Motor Oil) μαζί με την Hochtief Ladepartner GMBH.

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,6 εκατ. ευρώ αποφάσισε στα τέλη Ιουνίου η έκτακτη γενική συνέλευση της Hellenic Fast Charging Services (HFCS), της εταιρείας που συνέστησαν τον Μάρτιο του 2023 η NRG Supply & Trading του ομίλου Motor Oil, από κοινού με την Hochtief Ladepartner GMBH, που είναι θυγατρική του ομίλου Hochtief.

Η νεοσυσταθείσα εταιρεία θα προσφέρει υπηρεσίες επαναφόρτισης συσσωρευτών ηλεκτρικών οχημάτων, διαχείρισης και εκμετάλλευσης υποδομών επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, διεκπεραίωσης συναλλαγών και διαλειτουργικότητας υποδομών επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Το πρώτο εξαμελές Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Εκ μέρους της Hochtief Oliver Wagner Πρόεδρος, Dirk Ortkemper μέλος και Παναγιώτης Περρής μέλος. Εκ μέρους της NRG Φώτης Οικονομίδης (εμπορικός διευθυντής της NRG) μέλος, Ηλίας Πετρής (Strategy and Business Developement Manager της NRG) μέλος και Νίκος Κουκουλόπουλος (Head of B2B Sales & e-Mobility Business Development της NRG Trading House) μέλος.

Πηγή: imerisia.gr

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ