top icon
Επικαιρότητα

nrg: συνεργασία με την «Μασούτης» για τη δημιουργία 150 θέσεων φόρτισης

Η nrg ανακοινώνει τη συνεργασία της με την αλυσίδα supermarket «Μασούτης», για τη δημιουργία 150 θέσεων φόρτισης σε 70 συνολικά καταστήματα.

Μελλοντικά, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να αναπτύξουν τη συνεργασία τους, δημιουργώντας επιπλέον θέσεις φόρτισης και τοποθέτησης ταχυφορτιστών σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου. Το δίκτυο της εταιρείας διευρύνεται με την προσθήκη 150 νέων σταθμών και μία στρατηγική συνεργασία με την Μασούτης. Οι νέες θέσεις που δημιουργούνται σε 70 καταστήματα της αλυσίδας, θα λειτουργούν σε όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες και κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων να πραγματοποιούν φόρτιση κατά τη διάρκεια των αγορών τους.

nrg masoutis

Η nrg αποτελεί τον ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας που καλύπτει όλο το φάσμα των ενεργειακών αναγκών του Έλληνα καταναλωτή μέσα και έξω από το σπίτι και την επιχείρηση. Μέσα από προγράμματα ενέργειας για το σπίτι και την επιχείρηση, οι πελάτες της nrg αποκτούν πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών. Παράλληλα, ως μέρος της ενεργειακής μετάβασης της χώρας, η nrg παρέχει λύσεις ηλεκτροκίνησης και είναι η μοναδική εταιρεία ενέργειας που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με το δίκτυο incharge. Σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, Shell και AVIN, το δίκτυο incharge, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών προηγμένης τεχνολογίας στο εθνικό οδικό δίκτυο και στους αυτοκινητοδρόμους, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από μισή ώρα.

nrg masoutis

Η nrg παρέχει στους πελάτες της και την δυνατότητα να μετατρέψουν το σπίτι τους σε «έξυπνο», τόσο με λύσεις Smart Home μέσα από την εφαρμογή allSmart Home, powered by nrg, όσο και από τις συσκευές που διαθέτει στα καταστήματα και την ιστοσελίδα της. Τέλος με την υπηρεσία nrg PHOTOVOLTAIC και τη συνδρομή nrg GREEN, οι πελάτες της nrg έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν το λογαριασμό τους αλλά και το ενεργειακό τους αποτύπωμα στηρίζοντας τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ