top icon
Επικαιρότητα

Πάνος Καραμπάτσος

Έφυγε νωρίς ο επικοινωνιακά Mr. Lion της προηγούμενης δεκαετίας και ακόμα πιο παλιά, Πάνος Καραμπάτσος.

Διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας στην Peugeot τότε και για πολλά χρόνια, στέλεχος και με αγωνιστικές ευαισθησίες. Μέλος της dream team του Νίκου Μήλιου, που καθιέρωσαν τα 206 και 307, προϊόντα που ήθελαν τρόπο για να απογειωθούν. Πιστός στην οικογένεια Θεοχαράκη με έργο και όχι με δηλώσεις, και με κινήσεις για καλύτερες μέρες, είχε τρέλα για τα γαλλικά προϊόντα.

Γεννημένος ευγενής, ακόμα και πιεσμένος κατέθετε την εξαιρετική του αγωγή και υπήρξε για πολλά χρόνια ο “κύριος Πάνος” της επικοινωνίας και των αγώνων, όντας συνεργάτης και φίλος δημοσιογράφων και των οδηγών-Πρωταθλητών της ομάδας τους. Με διαχρονική διαδρομή στα ελληνικά ράλλυ, με μπροστάρη τον επίσης αείμνηστο Τάσο Λεγάκη. Μαζί τους και ο Χάρης Δάνδουρας, σήμερα εμπορικός Διευθυντής της Seat.

Ο λόγος του Πάνου και οι στοχευμένες ιδέες του αναβάθμισαν συνολικά την επικοινωνία της Lion με τον ειδικό Τύπο, ενώ ήταν οι θετικές οικονομοτεχνικές προτάσεις του που έγιναν αποδεκτές και η εταιρεία είχε αγωνιστική ομάδα πολλών ταχυτήτων.

Τον Πάνο τον βρήκε κακό, ύπουλο και αυτοάνοσο μικρόβιο που τον τσάκισε και του στέρησε δέκα χρόνια φυσιολογικής ζωής, χωρίς όμως ποτέ εκείνος να χάσει το χαμόγελό του που αποτέλεσε και το όπλο για την ψυχική του επιβίωση. Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος-πολεμιστής, προδόθηκε από την καρδιά του μόλις προχθές, εγκαταλείποντας νωρίς, στα 55 του χρόνια…

Θα τον θυμόμαστε, έχοντας ταξιδέψει μαζί συχνά-πυκνά εκτός Ελλάδας και ποτέ δεν ξεχνώ: «Βρε τρελέ, αλήθεια είναι; Ψήφισες 207;» Σωστά Πάνο γιατί είναι το DNA του 205 που μας οδηγούσε και μας οδηγεί. Ό,τι χαρακτηρίζει ευρύτερα τον Λέοντα που λάμπει στην ελληνική και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Δεν ξεχνάς τις αυθόρμητες και ειλικρινείς απορίες του στη διαφωνία μας. Εκφράζουμε το σεβασμό μας για την απώλεια του, στην αδελφή του, όπως και στους υπόλοιπους συγγενείς και στους φίλους του._ Σ.Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ