top icon
Επικαιρότητα

Περιφέρεια Αττικής: oδικά έργα στην Πειραιώς

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας, ξεκίνησαν σχετικές εργασίες στην κεντρική νησίδα της οδού Πειραιώς στα Καμίνια.

Πρόκειται για ένα σημείο ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς μόνο την τελευταία πενταετία έχουν καταγραφεί περίπου 100 σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Ειδικότερα με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής προς τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, πριν από περίπου δύο μήνες αποκλείστηκαν τα επικίνδυνα ανοίγματα της κεντρικής νησίδας στην οδό Πειραιώς με στηθαία νερού.

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις προκειμένου να δοθεί μόνιμη και οριστική λύση στο πρόβλημα, οι οποίες προβλέπουν την προέκταση της κεντρικής νησίδας με μόνιμη κατασκευή, με στόχο την ελαχιστοποίηση του κινδύνου ατυχημάτων. Επισημαίνεται πως ανάλογες παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα και σε άλλα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής, όπου έχει γίνει καταγραφή. Δελτίο Τύπου Περιφέρειας Αττικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδικά έργα στη λεωφόρο Βάρκιζας Σουνίου

Oδικά έργα στη Σαλαμίνα

Αναβαθμίζεται ο ηλεκτροφωτισμός στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του άξονα ΠΑΘΕ

Περιφέρεια Αττικής: 5 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αθηναίων

Αυξάνεται η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ