top icon
Αγορά

Πόσο στοιχίζει η πανίσχυρη Porsche Taycan Turbo GT των 1.100 ίππων στην Ελλάδα

Με κορυφαία απόδοση και επιδόσεις που κόβουν την ανάσα, αυτή η Porsche Taycan Turbo GT έρχεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Αφορά και την τιμή της άραγε. Δείτε πόσο στοιχίζει.

Η νέα πανίσχυρη Porsche Taycan Turbo GT έχει μέγιστη ισχύ 1.108 ίππους και 1.340 Nm ροπής! Σίγουρα πρόκειται για μια έκδοση που σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, κάτι που επιβεβαιώνει με την επίτευξη των ρεκόρ που σημειώνει στις εμβληματικές ανά τον κόσμο πίστες.

Το ηλεκτρικό σπορ μοντέλο ξεκίνησε δυναμική την παρουσία του, από την πρεμιέρα του κιόλας, ενώ είναι διαθέσιμη για παραγγελία και στην χώρα μας, με την εισαγωγική εταιρεία να ανακοινώνει επίσημα την τιμή.

Porsche Taycan Turbo GT

Διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, την Porsche Taycan Turbo GT και με μια ακόμα με πακέτο Weissach. Όσον αφορά τις επιδόσεις, ολοκληρώνει την τυπική επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 2,3 δευτερόλεπτα, ενώ η έκδοση με το πακέτο Weissach, θέλει 2,2 δλ. για την ίδια διαδικασία.

Για την επιτάχυνση από στάση μέχρι τα πρώτα 200 χλμ./ώρα η Taycan Turbo GT θέλει 6,6 δευτερόλεπτα, ενώ η Taycan Turbo GT Weissach είναι πιο γρήγορη, με 6,4 δευτερόλεπτα.

Προσοχή έχει δοθεί και στο βάρος, με την πανίσχυρη Porsche Taycan Turbo GT να είναι κατά 75 κιλά πιο ελαφριά από την Taycan Turbo S.

Η Taycan Turbo GT είναι εξοπλισμένη στάνταρ με το δυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει το Porsche Active Ride, με την ανάρτηση να λειτουργεί υποδειγματικά υπό πίεση.

Η νεά, πανίσχυρη έκδοση Porshe Taycan Turbo GT είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, με τιμή 253.250 ευρώ. Αν τώρα θέλετε την έκδοση με το πακέτο Weissach, τότε δεν θα χρειαστεί να εκταμιεύσετε περισσότερα χρήματα, καθώς έχει ακριβώς την ίδια τιμή.

Porsche Taycan Turbo GT

Porsche Taycan Turbo GT

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ