top icon
Ελλάδα

Που θα δείτε το νέο Volvo EX30 από κοντά

Πρεμιέρα στο ελληνικό κοινό κάνει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX30. Δείτε που.

Για πρώτη φορά θα εμφανιστεί δημόσια, εμπρός στο ελληνικό κοινό το νέο και πολυαναμενόμενο Volvo EX30. Το μικρό αμιγώς ηλεκτρικό SUV της σουηδικής φίρμας θα παρουσιαστεί στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο μοντέλο το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Τα πάντα για το νέο Volvo EX30

Το πιο μικρό SUV της Volvo είναι μεγάλο σε καινοτομίες και ασφάλεια, με νέες λειτουργίες που προστατεύουν τους επιβάτες του και όσους κινούνται γύρω του. Η αισθητική του EX30 ακολουθεί το σκανδιναβικό design, ενώ το εσωτερικό του έχει προηγμένα βιώσιμα υλικά, έξυπνη διάταξη χώρων και το μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από κάθε άλλο Volvo μέχρι σήμερα.

Volvo

Volvo EX30

Με αυτονομία έως 480 χιλιόμετρα, χρόνο ταχείας φόρτισης 26 λεπτά (10-80%) και κορυφαίες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα), το νέο EX30 θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των μικρών premium SUV.

Εκτός από το EX30, η Volvo παρουσιάζει στην έκθεση τις νέες εκδόσεις των αμιγώς ηλεκτρικών XC40 και C40 που εφοδιάζονται με νέα συστήματα κίνησης και παρέχουν αυξημένη αυτονομία, έως 580 χιλιόμετρα.

Το κοινό της έκθεσης θα μπορεί επίσης να δει τα XC60 Recharge και XC90 Recharge, το μεσαίο και το μεγάλο SUV της σουηδικής εταιρείας, που συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία και plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης με δυνατότητα καθημερινής οδήγησης μόνο με ηλεκτρική ενέργεια.

Η έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023 πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do) από τις 23 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

Η Volvo συμμετέχει στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility μέσω των Επίσημων Διανομέων της Αττικής: Volvo Βελμάρ, Volvo Σφακιανάκης και Volvo Σαρακάκης.

Volvo

Volvo C40 Recharge

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ