top icon
Επικαιρότητα

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για τα πρώτα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης

Τον Σεπτέμβριο ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης θα παραλάβει τα πρώτα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, κάτι που θα βάλει την πόλη της Θεσσαλονίκης σε νέα εποχή.

«Τον Σεπτέμβριο ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) θα παραλάβει τα πρώτα νέα, υπερσύγχρονα, ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, κάτι που θα βάλει τον Οργανισμό, αλλά και όλο το πλέγμα της αστικής συγκοινωνίας, καθώς και την πόλη της Θεσσαλονίκης, στη νέα εποχή της». Στην παραπάνω δήλωση προέβη ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) κ. Κώστας Ταγγίρης, μιλώντας σε εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Ο αξιωματούχος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) υπογράμμισε ότι δεν αμφισβητείται ο ρόλος του φορέα στην εκτέλεση της αστικής συγκοινωνίας. «Καθημερινά δίνουμε εξετάσεις στο επιβατικό κοινό. Δε θα το απογοητεύσουμε. Είμαστε μία οικογένεια, μαζί θα παλέψουμε τα προβλήματα και να είστε υπερήφανοι που είστε κομμάτι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης», τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας. Η τελετή βράβευσης των μαθητών έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ