top icon
Ελλάδα

Στους κινηματογράφους η ταινία Ferrari – Δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους

Πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους θα κάνει στις 25 Ιανουαρίου η πολυαναμενόμενη ταινία Ferrari του Michael Mann με πρωταγωνιστή τον Adam Driver.

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, η ταινία Ferrari, για την ζωή του θρύλου της αυτοκίνησης Enzo Ferrari έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους και θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου. Μια ταινία του Michael Mann, με σενάριο των Troy Kennedy Martin και Brock Yates.

ferrari

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Adam Driver, ο οποίος υποδύεται τον Enzo Ferrari, έχοντας στο πλευρό του στο ρόλο της συζύγου του την Penelope Cruz. Δίπλα τους οι Shailene Woodley, Patrick Dempsey ως Piero Taruffi, Jack O’Connell ως Peter Collins, Sarah Gadon ως Linda Christian και Gabriel Leone ως Alfonso de Portago.

Αυτή είναι η δεύτερη ταινία που είναι αφιερωμένη στη ζωή του Enzo Ferrari. Παράλληλα, πιο πρόσφατα, το 2019 κυκλοφόρησε η ταινία Ford v Ferrari, η οποία είχε στο επίκεντρο, εκτός από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της Ferrari και τις αγωνιστικές ιστορίες στο Le Mans, με την κόντρα που είχε με την Ford.

ferrari

Η νέα ταινία είναι σε «πρώτο πρόσωπο», καθώς εστιάζει στον Enzo Ferrari και τη ζωή του, με τις κρίσεις και τα δράματα που έζησε, αλλά και το μεγάλο πάθος του για τους αγώνες.

«Το καλοκαίρι του 1967, ο πρώην οδηγός αγώνων αυτοκινήτων, Enzo Ferrari βρίσκεται σε κρίση. Με την εταιρεία του στα πρόθυρα της πτώχευσης και τον γάμο του να βιώνει την τραυματική απώλεια του ενός γιου, ο Ferrari εναποθέτει την ελπίδα για την σωτηρία τους σε έναν αγώνα δρόμου 1000 μιλίων στην Ιταλία, τον εμβληματικό Mille Miglia».

ferrari

ferrari

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ