top icon
Επικαιρότητα

Συνελήφθη 20χρονος που έτρεχε με 200 χλμ./ώρα στην λεωφόρο Σχιστού

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Δεκεμβρίου οδηγός αυτοκινήτου ηλικίας 20 χρόνων, ο οποίος κινούνταν με την ταχύτητα των 199 χλμ./ώρα στην λεωφόρο Σχιστού.

Από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθη εικοσάχρονος οδηγός, ο οποίος διαπιστώθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 31-12-2023 επί της Λ. Σχιστού, περιοχή Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, να κινείται με ταχύτητα πέραν του επιτρεπομένου ορίου. Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μέσω φορητής ειδικής ηλεκτρονικής τεχνικής συσκευής (radar) να κινείται με 199 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 50 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

radar sxisto

Περαιτέρω κατά τον διενεργηθέντα τροχονομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα στερούνταν Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ). Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ