top icon
Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη – Συνεχίζονται τα οδικά έργα στην Περιφερειακή Οδό

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, κατά τις νυχτερινές ώρες, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την επόμενη εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, με αποκλεισμό από το ύψος του κόμβου Κ9 (Τούμπας- Τριανδρίας) έως το ύψος του κόμβου Κ11 (Πυλαίας- Πανοράματος). Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις νυχτερινές ώρες από τις 10.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της νύχτας σε όλο το διάστημα υλοποίησης των εργασιών ασφαλτόστρωσης, κίνηση με χαμηλές ταχύτητες και πιστή τήρηση των υποδείξεων των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης και των στελεχών της Τροχαίας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ