top icon
Επικαιρότητα

Θήβα: Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο, στο σπίτι και σε δασική έκταση

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στη Θήβα, όταν ένας άνδρας έβαλε φωτιά πρώτα στο αυτοκίνητό του και μετά στο σπίτι του, με αποτελέσμα αυτή να επεκταθεί σε δασική έκταση.

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκάλεσε ένας άνδρας σε περιοχή της Θήβας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, μετά από έρευνα και αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενος για εμπρησμό.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς προκάλεσε αρχικά πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, το οποίο είχε σταθμεύσει σε περιοχή της Θήβας, ενώ ακολούθως, προκάλεσε δεύτερη πυρκαγιά στην οικία του, με αποτέλεσμα αυτή να επεκταθεί σε παρακείμενη δασική έκταση με χαμηλή – θαμνώδη βλάστηση και ξερά χόρτα, στην περιοχή Αγίας Τριάδας – Αγίου Μηνά Θηβών Βοιωτίας.

Η περιοχή της πυρκαγιάς αποκλείστηκε αμέσως από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος που κατάφεραν να τη περιορίσουν.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση ενήργησε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ