top icon
Νέα

Το ιδανικό SUV για διακοπές το καλοκαίρι

Έχει εκπληκτικούς χώρους, είναι εξαιρετικά άνετο στον δρόμο και χάρη στην πρωτοποριακή του τεχνολογία καταναλώνει ελάχιστο καύσιμο.

Aν αναζητείτε ένα SUV που να συνδυάζει τους χώρους, με την ποιότητα, την υψηλή συνδεσιμότητα, την πρακτικότητα, την άνετη κίνηση σε κάθε επιφάνεια και την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου, το Nissan X-Trail πρέπει να είναι μία από τις βασικές σας επιλογές.

Nissan X-Trail

Το μεγάλο SUV των Ιαπώνων, στη νέα γενιά του έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά σε όλους τους τομείς. Η Nissan έχει φτιάξει ένα αυτοκίνητο που δεν υπολείπεται σε τίποτα συγκριτικά με τις ευρωπαϊκές προτάσεις. Ειδικά το εσωτερικό του προβάλλει μια premium αύρα, με τις ψηφιακές οθόνες, τα υλικά κατασκευής και τις τεχνολογίες που ενσωματώνει να ενθουσιάζουν. Το πορτμπαγκάζ των 585 λτ. θα εκτιμηθεί δεόντως, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του οικογενειάρχη.

SUV

Το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER που λειτουργεί σαν ηλεκτρικό αλλά χωρίς να χρειάζεται φόρτιση, προσφέρει χαμηλά επίπεδα θορύβου και μια σχεδόν ηλεκτρική αίσθηση στην επιτάχυνση. Παράλληλα, οι 213 ίπποι εξασφαλίζουν τη δύναμη για σβέλτες μετακινήσεις, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να είναι μόλις 6,3 λτ./100 χλμ. με βάση τον κύκλο δοκιμών WLTP.

Τεχνολογική υπεροχή e-4ORCE

Η τεχνολογία e-4ORCE της Nissan, δίνει τη δυνατότητα για μια απολαυστική κίνηση, ανεξάρτητα από την απόσταση ή τον προορισμό. To e-4ORCE γίνεται ο απόλυτος συνοδός οδήγησης, παρέχοντας μια μοναδική και συναρπαστική καλοκαιρινή οδηγική εμπειρία χάρη στο καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης. Κάθε στροφή πυροδοτεί μια αίσθηση περιπέτειας, καθώς το εξελιγμένο σύστημα εξαλείφει όλες τις αδυναμίες που παρουσιάζουν άλλα συστήματα τετρακίνησης.

Nissan X-Trail e-Power e-4ORCE

Με βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά και σταθερότητα, αυτή η τεχνολογία προσφέρει μεγαλύτερα και πιο άνετα ταξίδια για οδηγό και επιβάτες. Με το e-4ORCE, οι μεγάλες διαδρομές σε αυτοκινητόδρομους γίνονται αβίαστα ομαλές και απολαυστικές, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της καλοκαιρινής περιπέτειας, ενώ ταυτόχρονα ζουν την δέσμευση της Nissan για τον εξηλεκτρισμό και την βιώσιμη κινητικότητα. Κατακτήστε αυτοκινητόδρομους, περιηγηθείτε σε ορεινά τοπία, εξερευνήστε γραφικά χωριά και απομακρυσμένες παραλίες με το dual motor και το σύστημα ελέγχου εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας του e-4ORCE.

Nissan X-Trail e-Power e-4ORCE

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του Nissan X-Trail e-POWER e-4ORCE

Ετοιμαστείτε να γοητευτείτε από τις μοναδικές δυνατότητες της τεχνολογίας e-4ORCE, αποκαλύπτοντας ένα ταξίδι που συνδυάζει απαράμιλλη άνεση και συναρπαστικό ενθουσιασμό, που προορίζεται να γίνει το αποκορύφωμα αυτού του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ