top icon
Επικαιρότητα

Το κόλπο που έκανε Ελληνίδα με τα αυτοκίνητα και την Τουρκία – Την έπιασε η αστυνομία

Η 31χρονη Ελληνίδα νοίκιαζε αυτοκίνητα από εταιρείες και τα παρέδιδε σε κύκλωμα για μεταφορά μεταναστών. Έπεσε όμως στη «φάκα» της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία την αναζητούσε αρκετό διάστημα. Η 31χρονη Ελληνίδα είχε στήσει ολόκληρο κόλπο για να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία μετανάστες στη χώρα μας, αλλά τελικά, δεν την γλύτωσε. Έπειτα από έρευνα, την εντόπισε και την συνέλαβε στην περιοχή του Ζωγράφου, στην Αττική. Πλέον, έφτασε η ώρα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ειδικότερα, η κυρία, συνελήφθη σήμερα το πρωί (4 Ιουνίου), από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε παράνομη προώθηση υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια κατά συρροή, από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και για διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η Ελληνίδα, μίσθωνε αυτοκίνητα από εταιρείες ενοικιάσεως οχημάτων και τα παρέδιδε σε συνεργούς της, οι οποίοι μετέβαιναν στα ελληνοτουρκικά σύνορα και παραλάμβαναν υπηκόους τρίτων χωρών προκειμένου να τους μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας έναντι αμοιβής.

Κατά τη μεταφορά των μεταναστών με τα εν λόγω οχήματα ακολουθούσαν δρομολόγια από περιφερειακούς δρόμους προκειμένου να μειώσουν την πιθανότητα να γίνουν αντιληπτοί. Όσες φορές είχαν γίνει αντιληπτοί από αστυνομικούς, ανέπτυσσαν ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα και εξέθεταν σε κίνδυνο τους μετανάστες.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ