top icon
Επικαιρότητα

Το Star Κεντρικής Ελλάδας στηρίζει το EKO Ράλλυ Ακρόπολις

Το Star Κεντρικής Ελλάδας στηρίζει για μια ακόμη χρονιά το EKO Ράλλυ Ακρόπολις με τον πιο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό τρόπο.

Από την Πέμπτη το βράδυ οπότε και μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ της Αθήνας, ΕΚΟ Υπερειδική μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα το Star διαμορφώνει το πρόγραμμά του τηλεοπτικά και κυρίως ραδιοφωνικά, ώστε να προσφέρει στους θεατές του αγώνα την απόλυτη ενημέρωση για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Καθημερινά από τις 09:00 μέχρι και μετά τις 18:00 που ολοκληρώνεται κάθε αγωνιστικό σκέλος, ο Στράτος Φωτεινέλης και ο Στάθης Πετρόπουλος μεταφέρουν μέσα απο την συχνότητα του Star FM 97.1 συνεχή ενημέρωση με νέα και συνεντεύξεις από όλα τα “πρόσωπα κλειδιά” του EKO Ράλλυ Ακρόπολις.

Οδηγοί, συνοδηγοί, team managers, στελέχη της οργάνωσης καθώς και όλοι όσοι στήριξαν τον αγώνα με κάθε τρόπο μιλούν και αναλύουν τις εξελίξεις του EKO Ράλλυ Ακρόπολις. Παράλληλα Παράσκευή και Σάββατο βράδυ στις 22:00 και για δύο ώρες η τηλεοπτική συχνότητα του Star Κεντρικής Ελλάδας μετατρέπεται σε ακροπολική. Ο Στράτος Φωτεινέλης και ο Στάθης Πετρόπουλος ασχολούνται με τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας και προσφέρουν εικόνα μέσα από τις ειδικές με τα όμορφα περάσματα ξένων και Ελλήνων οδηγών και συνοδηγών.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ