top icon
Επικαιρότητα

Του πήραν το δίπλωμα για 1.160 μέρες και του έριξαν 12.500 ευρώ πρόστιμο

Ο ηλικιωμένος οδηγός ξεκίνησε μπαίνοντας ανάποδα στη βασιλίσσης Σοφίας, παραβίασε όποιο σηματοδότη βρήκε μπροστά του και έφτασε στην Παλλήνη, όπου συνελήφθη.

Να ρισκάρει τις ζωές οδηγών, περαστικών, τη δική του και των αστυνομικών που τον καταδίωκαν αποφάσισε την περασμένη Κυριακή ένας ηλικιωμένος οδηγός, ο οποίος ξεκίνησε την απίστευτη πορεία του μπαίνοντας ανάποδα στη Βασιλίσσης Σοφίας, «έκαψε» ό,τι φανάρι βρήκε μπροστά του για να μη σταματήσει στο σήμα των αρχών και έφτασε μέχρι την Παλλήνη όπου και συνελήφθη. Ο 75χρονος οδηγός θεώρησε λογικό να αγνοήσει τους αστυνομικούς, άρχισε να καβαλά πεζοδρόμια, να παραβιάζει φανάρια, να μπαίνει αντίθετα και σε άλλους δρόμους και να αγνοεί τις εκκλήσεις των αστυνομικών να σταματήσει.

πρόστιμο

Αφού μπήκε σε Κολωνάκι και Αμπελόκηπους, έπιασε Μεσογείων και εισήλθε στην Αττική Οδό, για να βγει τελικά στην Παλλήνη, όπου συνελήφθη. Το κακό γι αυτόν είναι ότι η απόφασή του να παίξει Gran Turismo στην Αθήνα, θα του κοστίσει ακριβά. Στο πλαίσιο του τροχονομικού ελέγχου, του βεβαιώθηκαν οι τροχονομικές παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, κίνηση αντίθετα σε μονόδρομο, παραβίαση διπλής διαχωριστικής λωρίδας κ.α. και του επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 12.560 ευρώ. Επιπλέον, του αφαιρέθηκε η άδεια ικανότητας οδήγησής του για περισσότερα από τρία χρόνια (ήτοι 1.160 ημέρες), του επιβλήθηκαν 175 πόντοι στο ΣΕΣΟ, αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος (άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας) για 400 ημέρες και κατασχέθηκε το όχημα. Ακόμη, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία και ενημέρωση των αρμόδιων αρχών, προκειμένου να του αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης δια βίου.

Διαβάστε περισσότερα στο www.intronews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ