top icon
Επικαιρότητα

Έναρξη παραγωγής του Camry στη Ρωσία

Η Toyota πραγματοποίησε επίσημη τελετή για την έναρξη παραγωγής του best seller της στις ΗΠΑ «Camry» στη Ρωσία, στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της στο Shushary της Αγίας Πετρούπολης.
 
Σε αυτή παρέστησαν η υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης & Εμπορίου της Ρωσίας κ. Elvira Nabiullina, η κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης κ. Valentina Matvienko, μαζί τον πρώην πρωθυπουργό της Ιαπωνίας κ. Yoshiro Mori και τον πρεσβευτή της Ιαπωνίας στη Ρωσία κ. Yasuo Saito, εκ μέρους της ιαπωνικής κυβέρνησης.  Ανάμεσα στους εκπροσώπους της Toyota ήταν ο Πρόεδρος Katsuaki Watanabe, ο διευθύνων σύμβουλος & μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Hiroshi Okuda και ο Πρόεδρος της TMMR κ. Masaaki Mizukawa. Μετά την τελετή έναρξης παραγωγής, ο τιμώμενος προσκεκλημένος, Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin, έκανε περιήγηση του εργοστασίου του Camry συνοδευόμενος από τον Watanabe.
 
Η Toyota ίδρυσε τη θυγατρική της κατασκευαστική εταιρεία το Μάιο του 2005, σαν την πρώτη παραγωγική μονάδα της στη Ρωσία, με την προοπτική να ξεκινήσει στα τέλη του 2007. Αν και η ετήσια δυναμικότητα παραγωγής του εργοστασίου είναι 50.000 οχήματα (με το πρώτο, πλήρες έτος παραγωγής να έχει οριστεί στα 20.000), η επιφάνεια των 224 εκταρίων επιτρέπει περαιτέρω αύξηση. Η συνολική επένδυση στο εργοστάσιο εκτιμάται στα 200 εκατομμύρια δολάρια.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ