top icon
Επικαιρότητα

H BMW M θα παρουσιάσει ηλεκτροκίνητο μοντέλο μέσα στο 2021

Για πρώτη φορά στην 50ετή σχεδόν πορεία του, το σπορτίφ παρακλάδι του BMW Group ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει μέσα στο τρέχον έτος ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των ιθυνόντων της, η BMW Μ αναμένεται μέσα στο 2021 να παρουσιάσει ένα «εντελώς νέο μανιφέστο με βάση την ηλεκτροκίνηση». Για του λόγου το αληθές, μέσα στη χρονιά που διανύουμε το σπορτίφ παρακλάδι της μητρικής εταιρείας του γερμανικού ομίλου αναμένεται να παρουσιάσει ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο, για το οποίο οι ιθύνοντες της BMW Μ δεν αποκαλύπτουν περισσότερα στοιχεία.

Η BMW M σκοπεύει μέσα στον Ιανουάριο να αποκαλύψει τη νέα M5 CS, ενώ έως τον Μάρτιο η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει εμπορικά τις νέες Μ3 Sedan και M4 Coupe. Οι δε τετρακίνητες εκδόσεις των εν λόγω μοντέλων αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις κατά τόπου αγορές της Ευρώπης μέσα στο προσεχές καλοκαίρι.

BMW M3 Sedan

Την ίδια περίοδο, το ντεμπούτο της θα πραγματοποιήσει και η νέα M4 Convertible. Τέλος, η BMW M συνεχίζει να εξελίσσει την έκδοση Touring της νέας Μ3, η οποία θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέσα στο 2020 η BMW M ταξινόμησε σε ολόκληρο τον κόσμο 144.218 οχήματα, επίδοση αυξημένη κατά 6% σε σχέση με τα επίπεδα του 2019

Όπως ανακοινώθηκε, η δημοφιλέστερη αγορά για τα μοντέλα της οικογένειας Μ της BMW είναι εκείνη των ΗΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ