top icon
Επικαιρότητα

H Ford παρουσιάζει στις 18 Νοεμβρίου το νέο ηλεκτρικό της SUV (+video)

Το πολυσυζητημένο ηλεκτρικό SUV της Ford κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες.

Με μια φωτογραφία που «δηλώνει» το περίγραμμα της σιλουέτας του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της και ένα teaser βίντεο, η Ford προαναγγέλλει σήμερα την πρεμιέρα του «εμπνευσμένου από τη Mustang» νέου SUV μηδενικών εκπομπών. Προς το παρόν, η εταιρεία του μπλε οβάλ δεν αποκαλύπτει τεχνικές λεπτομέρειες, ούτε και το όνομα του αυτοκινήτου, περιοριζόμενη απλώς στην ήδη γνωστή, εδώ και καιρό, πληροφορία που αφορά την αυτονομία του με μία πλήρη φόρτιση.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Ford, η τελευταία θα ανέρχεται έως και τα 600 χιλιόμετρα σύμφωνα με το νέο και αυστηρότερο πρωτόκολλο WLTP – τιμή που σίγουρα εντυπωσιάζει υπερβαίνοντας εκείνη των αντίστοιχων μοντέλων της Tesla και Jaguar.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ηλεκτρικό SUV της Ford θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση με μικρότερη αυτονομία – και πιθανόν υποδεέστερες επιδόσεις.

Όπως ανακοινώθηκε, η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου, με το αυτοκίνητο να κάνει το «φυσικό» του ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες.

Η Ford σκοπεύει να ξεκινήσει τη διάθεση του μοντέλου το φθινόπωρο του 2020 στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ και αργότερα στην Κίνα._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ