top icon
Επικαιρότητα

H Mitsubishi ανανεώνει το Eclipse Cross

Η Mitsubishi φρεσκάρει το Eclipse Cross προικίζοντάς το με νέο παρουσιαστικό και ανανεωμένο στο σημεία εσωτερικό.

Στις επίσημες αναφορές της η Mitsubishi επισημαίνει ότι το ανανεωμένο Eclipse Cross θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο αρχικά στις αγορές της Αυστραλίας και της Ν. Ζηλανδίας τον προσεχή Νοέμβριο, ενώ μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 οι Ιάπωνες θα διαθέσουν τα ανανεωμένο SUV τους και στις ΗΠΑ. Για την Ευρώπη ωστόσο το εργοστάσιο δεν κάνει καμία αναφορά, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τις προθέσεις του για μειωμένη παρουσία στο εν λόγω «τερέν».

Σε κάθε περίπτωση, το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross ξεχωρίζει για τη διαφορετική αισθητική προσέγγιση των προφυλακτήρων, τα ακόμα πιο «αιχμηρά» φωτιστικά σώματα και την τροποποιημένη σε σχεδίαση μάσκα που τονίζουν ακόμα περισσότερο τα αισθητικά πρότυπα της φιλοσοφίας Dynamic Shield της ιαπωνικής εταιρείας.

Στην καμπίνα ο άνεμος αλλαγών φέρνει μαζί του αλλαγές στις επενδύσεις των καθισμάτων και των θυρών, ενώ νέα είναι και η οθόνη αφής των 8 ιντσών, η οποία είναι μετατοπισμένη προς τον οδηγό για ακόμα καλύτερη ανάγνωση των ενδείξεων της. Επίσης, παρελθόν αποτελεί και το μάλλον δύσχρηστο touchpad μέσω του οποίου ο οδηγός είχε τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών του οχήματος – επιλογή που επέφερε την αύξηση του αποθηκευτικού χώρου στην κεντρική κονσόλα.

Στα μηχανικά μέρη η Mitsubishi δεν ανακοινώνει διαφοροποιήσεις, πέραν τις επικείμενης προσθήκης το 2021 μιας plug-in υβριδικής έκδοσης. Έως τότε, ο γνωστός 1.500άρης κινητήρας βενζίνης της οικογένειας MIVEC συνεχίζει…. απτόητος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο ανανεωμένο Eclipse Cross.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ