top icon
Επικαιρότητα

H Porsche Panamera Sport Turismo στη Γενεύη

Το πολυτελές 4θυρο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας σε μια δεύτερη, ακόμα πιο προχωρημένη εκδοχή αμαξώματος.

Η νέα έκδοση Sport Turismo ή όπως αλλιώς ονομαστεί τελικά η shooting brake παραλλαγή της Porsche Panamera, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στις αρχές Μαρτίου στα πλαίσια της παρουσίας της εταιρείας στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Την πληροφορία μεταδίδει σήμερα ο βρετανικός Ειδικός Τύπος και συγκεκριμένα η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Car επικαλούμενη δηλώσεις του υπεύθυνου πωλήσεων και μάρκετινγκ της Porsche, Dr. Stefan Utsch.

Ο συγκεκριμένος τύπος αμαξώματος αναμένεται, σύμφωνα με την ίδια την Porsche, να καταστεί περισσότερο δημοφιλής στην Ευρώπη και λιγότερο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και την Κίνα, αγορές στις οποίες η γερμανική εταιρεία θα συνεχίζει να… μοσχοπουλά τα SUV μοντέλα της.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες μέχρι και αυτή τη στιγμή πληροφορίες, η δεύτερη αυτή εκδοχή αμαξώματος της Panamera θα διατηρεί στο εσωτερικό την 4θεσια διάταξη που γνωρίσαμε στην 4θυρη εκδοχή του μοντέλου. Κατ’ αντιστοιχία, η Sport Turismo αναμένεται να μοιράζεται τους ίδιους ακριβώς κινητήρες με την τελευταία._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ