top icon
Επικαιρότητα

Honda Civic Tourer Active Life Concept

Η αποκάλυψή του θα γίνει στη φετινή Έκθεση της Φρανκφούρτης ενώ μεγάλο του "όπλο" είναι η διάταξη του ρεζερβουάρ στο κέντρο, κάτι το οποίο επιτρέπει στους επιβάτες του Civic Tourer Active Life Concept να αξιοποιούν πλήρως τα 1.668 λίτρα του χώρου αποσκευών, την ίδια ώρα που το χαμηλό ύψος φόρτωσης, κάνει ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα.

 

Περιλαμβάνει επίσης μία έξυπνη σχάρα που μπορεί να μεταφέρει δύο ποδήλατα, μαζί με ένα τηλεσκοπικό βραχίονα ο οποίος εκτείνεται από τη σχάρα διευκολύνοντας τις εργασίες συντήρησης και επισκευών. Επίσης, μία ενσωματωμένη τρόμπα, ένα μεγάλο φως τοποθετημένο στην πίσω πόρτα, ένα σκίαστρο και ένα πτυσσόμενο πάγκο που κάνουν το concept ιδανικό όχημα για τους λάτρεις της ποδηλασίας. 

Είναι βαμμένο σε μπλε απόχρωση, αποκλειστική γι' αυτό το μοντέλο, με γκρι μεταλλικό τόνο χαμηλά και ασημί οροφή που τονίζουν το κομψό στυλ και την αεροδυναμική σχεδίασή του. Νέες 18άρες ζάντες αλουμινίου και ένας ειδικά σχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρας υπογραμμίζουν και συμπληρώνουν περαιτέρω την σπορ εικόνα του Civic Tourer. 

Το χαρακτηριστικό του εσωτερικού, είναι οι μπλε ραφές στο τιμόνι και στον επιλογέα ταχυτήτων και η σπορ μαύρη επένδυση οροφής που συναντάμε επίσης στα Civic Sport και Civic Type R. Τα εμπρός καθίσματα συνδυάζουν σουέτ και δέρμα ενώ περιλαμβάνουν και μια ταινία από ανθρακόνημα.

Αυτό, μαζί με τον κάτοχο του τίτλου "GUINNESS WORLD RECORDS", Civic Tourer 1.6 i-DTEC, όπως και όλα τα νέα και ανανεωμένα μοντέλα της Honda, θα βρίσκονται φυσικά στο σαλόνι της Φρανκφούρτης._Μ. Σαλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ