top icon
Επικαιρότητα

Η Honda στην 44η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο

Παγκόσμια παρουσίαση του νέου μοντέλου FCV της Honda και νέα μοντέλα παραγωγής πλαισιωμένα από φουτουριστικά πρωτότυπα.

Η Honda ανακοίνωσε τη μεγάλη σειρά πρωτοτύπων, μοντέλων παραγωγής και μοτοσικλετών που θα παρουσιάσει στην 44η Έκθεση Αυτοκινήτων του Τόκιο (30 Οκτωβρίου–8 Νοεμβρίου 2015). Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά το νέο όχημα κυψελών καυσίμου της εταιρίας, το νέο υβριδικό υπεραυτοκίνητο NSX και μία σειρά αγωνιστικών εργαλείων από διάφορα διεθνή αγωνιστικά πρωταθλήματα.

Το παγκοσμίως πρώτο μοντέλο παραγωγής κυψελών καυσίμου με την ονομασία FCV βασίστηκε σε πρωτότυπες τεχνολογίες και φιλοξενεί ένα ολόκληρο σύστημα κίνησης κυψελών καυσίμου στο χώρο που συνήθως καταλάμβανε ο κινητήρας και το κιβώτιο. Αυτή η διάταξη επέτρεψε τη δημιουργία μιας κανονικών διαστάσεων καμπίνας που μεταφέρει με άνεση πέντε ενήλικες. Επιπλέον, το νέο FCV προσφέρει αυτονομία άνω των 700 χλμ. Το ιαπωνικών προδιαγραφών FCV μπορεί επίσης να λειτουργεί σαν κινητή γεννήτρια χάρη σε έναν μετατροπέα τάσης (inverter) για την εξωτερική παροχή ηλεκτρισμού σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Το νέο Civic Type R θα κάνει την ιαπωνική του παρουσίαση στην έκθεση αυτοκινήτου στο Τόκιο. Οι πωλήσεις του νέου Type R, που παράγεται στο βρετανικό εργοστάσιο της Honda, θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η Honda θα παρουσιάσει επίσης το νέο σπορ μίνι όχημα με ανοιχτή οροφή S660.

Η εταιρεία θα επιδείξει και αρκετά πρωτότυπα μοντέλα όπως το Honda Project 2&4 με κινητήρα της RC213V, που πραγματοποίησε παγκόσμια παρουσίαση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο. Βασίστηκε στην τεχνογνωσία της Honda για να προσφέρει την αίσθηση ελευθερίας μιας μοτοσικλέτας και την ευελιξία ενός αυτοκινήτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ