top icon
Επικαιρότητα

Η νέα Alfa Romeo Giulia QV στους Ιταλούς Carabinieri

Μια νέα και απολύτως αναμενόμενη «επένδυση» για το αστυνομικό σώμα της γείτονας χώρας.

Μπορεί η νέα Giulia, έναν σχεδόν χρόνο μετά την στατική της παρουσίαση στα πάτρια για αυτήν εδάφη να παραμένει μέχρι και αυτή τη στιγμή μακριά από τους κοινούς θνητούς και το δίκτυο των επίσημων αντιπροσώπων της Alfa Romeo, η ιταλική αστυνομία, ωστόσο, παρέλαβε ήδη δύο φανταχτερά αντίτυπα της κορυφαίας έκδοσης QV, και μάλιστα στην έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο, προκειμένου οι τυχεροί χειριστές της να μπορούν, από εδώ και στο εξής, να ανταπεξέρχονται με επιτυχία σε εδικές αποστολές και… καταδιώξεις.

Στην τελετή παράδοσης/παραλαβής των αυτοκινήτων παρευρέθη –ποιος άλλος;- ο CEO της Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne, καθώς και ο Πρόεδρος του αμερικανο-ιταλικού Ομίλου και εγγονός του Giovanni Agnelli, John Elkann.

Όπως ανακοινώθηκε, οι δύο αυτές Giulia αποτελούν το πρώτο δείγμα γραφής της στενότερης συνεργασίας της FCA με το αστυνομικό σώμα της Ιταλίας, το οποίο θα παραλάβει από την πρώτη μέσα στους προσεχείς μήνες 800 αυτοκίνητα. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται και αρκετές Alfa Romeo Giulietta, Jeep Renegade και Fiat Panda 4×4._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ