top icon
Επικαιρότητα

Η νέα Lamborghini Aventador LP700-4 Pirelli Edition

Ή αλλιώς, ο ιδανικός τρόπος για να τιμήσει κανείς, και δη μία εταιρεία σαν την Lamborghini, έναν εξειδικευμένο στην κατηγορία των supercars συνεργάτη, σαν την Pirelli.

Ή αλλιώς, ο ιδανικός τρόπος για να τιμήσει κανείς, και δη μία εταιρεία σαν την Lamborghini, έναν εξειδικευμένο στην κατηγορία των supercars συνεργάτη, σαν την Pirelli.

Όπως μαρτυρά και η ονομασία του μοντέλου, πρόκειται για μια ειδική έκδοση της… εξωφρενικής, σε προδιαγραφές και επιδόσεις, Aventador, η οποία έρχεται να τιμήσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο τη συνεργασία της διάσημης «φάμπρικας» από τη γραφική Σαντʼ Άγκατα της Ιταλίας με την ομοεθνή της Pirelli. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία σχέση στενών… επαφών, και δη με το οδόστρωμα, όλων ανεξαιρέτως των ιταλικών διαμαντιών, η οποία χρονολογείται, ούτε λίγο ούτε πολύ, από το μακρινό πλέον 1963, όταν για πρώτη φορά η Pirelli προσέφερε τα προϊόντα της στην ανερχόμενη την εποχή εκείνη Lamborghini και συγκεκριμένα στο πρωτότυπο 350 GTV.

Τι νέο, λοιπόν, φέρνει η έκδοση Pirelli Edition τόσο στην coupe, όσο και στην roadster εκδοχή της Aventador LP-700-4; Σε ότι αφορά στο σχεδιασμό, οι αλλαγές εστιάζονται στο εξωτερικό χρωματισμό δύο τόνων (στάνταρ είναι το μαύρο χρώμα για την οροφή, τους καθρέπτες, τις κολώνες του αμαξώματος, το διαφανές κάλυμμα του κινητήρα και τις εισαγωγές αέρα στο πλάι και εμπρός), στη χαρακτηριστικά κόκκινη λωρίδα που διατρέχει κατά μήκος το ούτως ή άλλως εντυπωσιακό ιταλικό αμάξωμα, τα λογότυπα της Pirelli αλλά και τους εντυπωσιακούς τροχούς διαμέτρου 20 και 21 ιντσών.

Σύμφωνα με την Lamborghini, πρόκειται για μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής, με άγνωστη προς το παρόν τιμή και χωρίς αλλαγές στα επιμέρους μηχανικά μέρη._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ