top icon
Επικαιρότητα

Η νέα Lamborghini Urus θα είναι plug-in υβριδική

Η γκάμα της Lamborghini αποκτά το πρώτο υβριδικό της μοντέλο. Και το μοναδικό.

Αυτό φέρεται να επιβεβαίωσε και επίσημα με πρόσφατες δηλώσεις του στο βρετανικό Autocar, o Maurizio Reggiani, ο άνθρωπος που ηγείται σήμερα του τμήματος Έρευνας και Εξέλιξης της Lamborghini. O Reggiani, για μια ακόμα φορά, ανέφερε στο πλαίσιο των ίδιων δηλώσεών του, πως ο κινητήρας που θα κινεί τη νέα Urus, όπως θα ονομάζεται το νέο πολυτελές SUV της Lamborghini, θα είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 με χωρητικότητα 4,0 λίτρων. Ο Ιταλός δεν παρέλειψε να σημειώσει πως η Urus θα είναι η μοναδική υβριδική πρόταση στη γκάμα της εταιρείας.

Προς το παρόν, άγνωστη παραμένει η… προέλευση του ηλεκτρικού σκέλους του συστήματος κίνησης του αυτοκινήτου. Ωστόσο, το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό που θέλει τη «μαμά» VW να έχει βάλει το… χεράκι της όσον αφορά στην εξέλιξή του.

Ο Maurizio Reggiani, ολοκληρώνοντας τις… αποκαλύψεις γύρο από τη νέα δημιουργία της Lamborghini, ανέφερε πως η σχεδίαση του αυτοκινήτου που θα μπει στην παραγωγή έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με το πρωτότυπο του 2015.

«Η Urus θα είναι μια καθαρόαιμη Lamborghini. Σχεδιαστικά, έχει εξελιχθεί αρκετά σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο. Η έκδοση παραγωγής είναι πολύ καλύτερη από το concept car του 2015, τόσο εντός όσο και εκτός», δήλωσε ο Ιταλός._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ