top icon
Επικαιρότητα

Jaguar E-Pace: Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα (+video)

Η βρετανική εταιρεία είναι έτοιμη για τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Jaguar E-Pace.

Η Jaguar διευρύνει τη γκάμα των SUV μοντέλων της, καθώς μετά την F-Pace, σειρά έχει η E-Pace, ένα αυτοκίνητο που επισήμως θα δει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στις 13 Ιουλίου. Έως τότε, η βρετανική φίρμα «teasάρει» τη νέα της πρόταση δίνοντας σήμερα στη δημοσιότητα μερικές καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του, καθώς και ένα βίντεο στο οποίο «συνοψίζονται» οι δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου, που διήρκησαν 25 μήνες και συνολικά πάνω από 120.000 ώρες.

Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, στο όλο εγχείρημα συμμετείχαν πάνω από 500 μηχανικοί της Jaguar Land Rover οι οποίοι κατασκεύασαν περί τα 150 πρωτότυπα μοντέλα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης και αξιοπιστίας, ασφαλώς. Στα πλαίσια των εν λόγω δοκιμών, τα πρωτότυπα της Jaguar E-Pace διήνυσαν πάνω 400 γύρους στη διάσημη πίστα του Nurburgring.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς πάντα, μια από τις πιο extreme δοκιμασίες στις οποίες υπεβλήθη η νέα E-Pace αφορά στην εσκεμμένη ακινητοποίηση της σε μια λίμνη νερού βάθους μισού μέτρου που συνοδεύτηκε από το σβήσιμο του κινητήρα για πάνω από μια ώρα.

Κλείνοντας αξίζει να επισημάνουμε πως η νέα Jaguar E-Pace θα αποτελέσει στις κατά τόπους αγορές τον άμεσο αντίπαλο των Audi Q3 και BMW X1._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ