top icon
Επικαιρότητα

Και το ανανεωμένο Nissan GT-R στο Παρίσι!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε στη φετινή Έκθεση του Παρισιού, σε περιορισμένο μάλιστα αριθμό εκπροσώπων του Τύπου, το ανανεωμένο Nissan GT-R!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε στη φετινή Έκθεση του Παρισιού, σε περιορισμένο μάλιστα αριθμό εκπροσώπων του Τύπου, το ανανεωμένο Nissan GT-R!
 
Κρατώντας… απρόσμενα χαμηλούς τόνους για τα δεδομένα μιας Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου, η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε στο Παρίσι, σε μια αρκετά «κλειστή» εκδήλωση, το ανανεωμένο GT-R. Προς το παρόν, η Nissan δεν έχει εκδώσει κάποιο επίσημο… ανακοινωθέν στο οποίο να περιγράφονται οι τεχνικές περγαμηνές της νέας υπερ-κατασκευής της. Έτσι, λοιπόν, οι πληροφορίες που παραθέτουμε στη συνέχεια της αναφοράς μας βασίζονται -προς το παρόν τουλάχιστον- σε εκτιμήσεις. Πιο συγκεκριμένα, και με βάση τα όσα διαβάζουμε στο διεθνή ηλεκτρονικό Τύπο, ο γνωστός V6 twin turbo κινητήρας του νέου υπερ-κουπέ της Nissan ξεχωρίζει για την αναβαθμισμένη ισχύ του, που θα υπερβαίνει τους 500 ίππους, ενδεχομένως μάλιστα να αγγίζει και τους 540! Όλα αυτά προέκυψαν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, μέσα από αλλαγές/τροποποιήσεις στους υπερτροφοδότες, στο σύστημα λίπανσης και εξαγωγής, καθώς και στην κεντρική ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του 6κύλινδρου διαμαντιού. Από εκεί και πέρα τώρα, αλλαγές στη διάταξη των σχέσεών του «κουβαλά» και το 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της ιαπωνικής εταιρείας, ενώ «επεμβάσεις» αναμένεται να έχουν δεχτεί και οι αναρτήσεις, τόσο ως προς τη ρύθμιση ελατηρίων και αμορτισέρ, όσο και σε σχέση με τη γεωμετρία τους.
 
Ως προς την εξωτερική περιβολή του νέου GT-R, όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, τα σχόλια μας αφορούν -κατά κύριο λόγο- στους διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, καθώς και στα φώτα ημέρας εμπρός, που υιοθετούν την τεχνολογία LED.
 

Προς το παρόν, όλοι μας αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της ιαπωνικής εταιρείας που θα δωθούν στη δημοσιότητα στα μέσα του μήνα και αναμένεται να ρίξουν περισσότερο… φως στην υπόθεση «νέο Nissan GT-R»! _Χ.Α

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ