top icon
Επικαιρότητα

Κατολίσθηση στα Τέμπη

Ενώ η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται με προβλήματα από τους παρακαμπτήριους δρόμους της εθνικής οδού στο ύψος των Τεμπών, συνεχίζονται οι πτώσεις βράχων στην περιοχή.

Σκοπός της σύσκεψης των εμπειρογνωμόνων που έχουν σπεύσει στο σημείο είναι να εντοπιστεί η φύση του προβλήματος που προέκυψε από την Πέμπτη με τις κατολισθήσεις και να προγραμματισθούν οι επόμενες κινήσεις, προκειμένου να δοθεί ο δρόμος ξανά στην κυκλοφορία. Βέβαια, οι πρώτες εκτιμήσεις του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών λένε ότι τα Τέμπη θα παραμείνουν κλειστά για περισσότερο από ένα μήνα, δυσκολεύοντας πάρα πολύ την κυκλοφορία από και προς τη Βόρειο Ελλάδα μέσα στην εορταστική περίοδο. 
 
Μέχρι στιγμής επικρατεί χάος, αφού πολλοί οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί λόγω άγνοιας του τοπικού δικτύου στα παράλια της Λάρισας και στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας. Οι τοπικές αρχές και τα τμήματα της Τροχαίας κάνουν ό,τι μπορούν για να βελτιώσουν την κατάσταση.
Από την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» διανέμεται έγχρωμος χάρτης στους οδηγούς, όπου εμφανίζονται όλες οι εναλλακτικές διαδρομές για Αθήνα-Θεσσαλονίκη και επί της ΠΑΘΕ λειτουργεί η τετραψήφια τηλεφωνική γραμμή «1866».
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ