top icon
Επικαιρότητα

Kia Europe – νέος διευθυντής προϊόντων & προγραμματισμού

Ο Sjoerd Knipping, ολλανδικής καταγωγής στέλεχος με εμπειρία δύο και πλέον δεκαετιών στην αυτοκινητοβιομηχανία, είναι ο νέος διευθυντής προϊόντων και προγραμματισμού της Kia Europe.

 

Η Kia Europe διόρισε τον Sjoerd Knipping ως νέο διευθυντή προϊόντων και προγραμματισμού. Ο Knipping θα έχει έδρα τα κεντρικά γραφεία της Kia στην Ευρώπη, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας και θα συνεργάζεται άμεσα με την ομάδα των κορυφαίων στελεχών της εταιρείας. Θα είναι υπεύθυνος για τη διαμόρφωση της στρατηγικής προϊόντων της Kia Europe, που εντάσσεται στο επαναλανσάρισμα της εταιρείας και περιλαμβάνει και την παρουσίαση πολλών συναρπαστικών καινούργιων προϊόντων, περιλαμβανομένων επτά νέων πλήρως ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως το 2027. Ο Knipping θα βοηθήσει επίσης στη δημιουργία ενός ψηφιακού πλαισίου προϊόντων που θα εστιάζει στις τεχνολογίες συνδεσιμότητας και το Kia UVO Connect (KUC).

Ο Knipping διαθέτει περισσότερα από είκοσι χρόνια τεχνογνωσίας και εμπειρίας στην αυτοκινητοβιομηχανία έχοντας περάσει από το 2011 με επιτυχία από αρκετές θέσεις στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις της Kia Netherlands, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας του αρμοδιότητας ως Εμπορικός Διευθυντής.

S.knipping

Γεννημένος στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας το 1973, ο Knipping αποφοίτησε με μεταπτυχιακό τίτλο στο International Business από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ και ξεκίνησε την καριέρα του στην αυτοκινητοβιομηχανία με τη Ford Motor Company στην Κολωνία της Γερμανίας. Έχοντας ανελιχτεί στη Ford από θέσεις χρηματοδότησης και τιμολόγησης σε ανώτερες θέσεις πωλήσεων ο Knipping εντάχθηκε στην Kia Netherlands το 2011 με τη φιλοδοξία να ωθήσει την εταιρεία στις πέντε κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων στη χώρα. Το 2018 – το 25ο έτος της Kia Netherlands – η εταιρεία πραγματοποίησε τις φιλοδοξίες της και ήταν μεταξύ των πέντε κορυφαίων, ενώ μόλις δύο χρόνια αργότερα, το 2020 και σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον πανδημίας Covid-19, η Kia Netherlands αύξησε το μερίδιο αγοράς σε 7,5%, το υψηλότερο όλων των εποχών, παίζοντας σημαντικό ρόλο στη συνολική επιτυχία της Kia Europe. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ