top icon
Κόσμος

Η Kia ανανέωσε τη χορηγία της στο League of Legends EMEA Championship

Η Kia ανανέωσε τη χορηγία της στο League of Legends EMEA Championship ως κύριος συνεργάτης για έκτη συνεχόμενη χρονιά, έως το 2026.

Με τα esports να είναι τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο, το League of Legends είναι αυτή τη στιγμή ο διαγωνισμός esport με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο. Η συνέργεια μεταξύ της σύγχρονης προοπτικής της Kia και του κοινού LEC είναι ένας ιδανικός συνδυασμός, δημιουργώντας ένα ποικίλο σημείο συνάντησης που ενώνει διαφορετικές γενιές μέσω ενός κοινού ενδιαφέροντος. Η περίοδος του LEC για το 2024 ξεκίνησε επίσημα στις 13 Ιανουαρίου στο Riot Games Arena στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Οι τελικοί του LEC 2024 θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Αυγούστου στο Μόναχο της Γερμανίας. Από αυτή τη σεζόν, η Kia θα λειτουργεί ως παρουσιαστής τριών βραβείων LEC, που δίνονται στους πιο εξαιρετικούς παίκτες: την ομάδα Kia All-Pro, την Kia Player of the Game και τον Kia MVP 2024 (πολύτιμος παίκτης 2024) του Β. Επιπλέον, η Kia θα είναι επίσης συνεργάτης παρουσίασης της τελετής του τροπαίου στο τέλος των τελικών της σεζόν.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να συμμετέχουμε στο League of Legends EMEA Championship, το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα gaming που αποτελεί το σημείο αναφοράς για τα esports», δήλωσε ο David Hilbert, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Kia Europe. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε περισσότερες μοναδικές εμπειρίες στους οπαδούς του League of Legends τα επόμενα χρόνια.

«Αυτή θα είναι η έκτη χρονιά που η Kia είναι κύριος συνεργάτης του LEC και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με όσα πετύχαμε μαζί», λέει ο Charlie Allen, Διευθυντής Εμπορικών Συνεργασιών EMEA στην Riot Games. «Η συνεργασία μας όχι μόνο καταδεικνύει τη δέσμευση της Kia στα esports, αλλά συμβάλλει επίσης στη βιωσιμότητα του LEC στο σύνολό του. Η ενίσχυση βασικών σχέσεων όπως αυτή, μας δίνει τη δυνατότητα να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και της δημιουργικότητας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε διασκεδαστικές και ευχάριστες εμπειρίες στους θαυμαστές μας».

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ