top icon
Κόσμος

Στις 22 Μαρτίου η πρεμιέρα της Maserati Grecale

Με νέες φωτογραφίες της καμουφλαρισμένης, για μία ακόμα φορά, Grecale, η Maserati ανακοινώνει σήμερα την ημερομηνία αποκάλυψης του νέου SUV της.

Οι Ιταλοί της Maserati συνεχίζουν το… παιχνίδι αποκάλυψης της νέας Grecale δίνοντας στη δημοσιότητα σήμερα ένα φρέσκο «σετ» φωτογραφιών στις οποίες το νέο SUV της εταιρείας φιγουράρει στους δρόμους της γειτονικής χώρας φορώντας ένα ιδιαίτερο καμουφλάζ, που είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα «κοστούμια» της – και σαφώς πιο «ελαφρύ» καθώς αποκαλύπτει σχεδόν πλήρως τις γραμμές του αμαξώματος.

Παράλληλα με το φωτογραφικό αυτό η υλικό, η Maserati έκανε γνωστή και την ημερομηνία αποκάλυψης της νέας Grecale, που για την περίσταση είναι η 22η ημέρα του προσεχούς Μαρτίου.

Maserati Grecale

Ως γνωστόν, στην προϊοντική γκάμα της ιταλικής εταιρείας, η νέα Grecale θα τοποθετηθεί ένα σκαλί πιο χαμηλά από την Levante.

Θυμίζουμε ότι το δεύτερο κατά σειρά SUV της εταιρείας «οφείλει» το όνομα της σε ένα βορειοανατολικό άνεμο της Μεσογείου, συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση ετών για την Maserati που είχε ως αφετηρία το όνομα Mistral το 1963 και συνέχεια τις ονομασίες Ghibli, Bora, Merak και Khamsin και Levante.

Maserati Grecale

H νέα Grecale θα χρησιμοποιεί το δάπεδο Giorgio στο οποίο «πατά» σήμερα η ομόσταβλη Alfa Romeo Stelvio, από την οποία θα δανείζεται πολλά επιμέρους μέρη – κατά πάσα πιθανότητα όμως όχι και τις κινητήριες μονάδες της.

Με βάση τις εκτιμήσεις των Ιταλών, τα SUV μοντέλα αναμένεται να αποσπάσουν μερίδιο της τάξης του 70% επί των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας έως το 2025, την ώρα που τα σεντάν θα περιοριστούν στο 15% και τα σπορ κουπέ σε μόλις 5%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα Grecale είναι διαθέσιμη στο μέλλον και σε ηλεκτρική έκδοση.

Maserati Grecale

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Maserati Grecale
  • Maserati Grecale
  • Maserati Grecale
  • Maserati Grecale
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ