top icon
Κόσμος

Αποκάλυψη τώρα! Νέα Maserati GranCabrio

Η Maserati προσθέτει δίπλα στην κλειστή την GranCoupe μια ανοιχτή και «ασυμβίβαστη» σε επιδόσεις και άνεση παραλλαγή της. Με λίγα λόγια, τη νέα GranCabrio.

Η νέα GranCabrio υπόσχεται «μια νέα και σαγηνευτική εμπειρία, χωρίς να θυσιάζει την πολυτέλεια, τις επιδόσεις, την άνεση και τον σπορ χαρακτήρα της κουπέ έκδοσης», όπως χαρακτηριστικά επικαλείται σήμερα η Maserati. Και εμείς δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να την αμφισβητήσουμε.

Κατασκευασμένη εξολοκλήρου στην Ιταλία, διατίθεται αποκλειστικά στην έκδοση Trofeo, η οποία τροφοδοτείται από τον γνωστό, 3λιτρο V6 twin-turbo κινητήρα της Maserati, γνωστό και ως Nettuno. Αυτή η μονάδα αποδίδει για την περίσταση 542 ίππους εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα που υπολογίζεται πολύ κοντά στα 3,2 δλ. Η δε τελική ταχύτητα εκτιμάται ότι θα αγγίζει τα 320 χλμ./ώρα.

Maserati GranCabrio

Η οροφή της νέας GranCabrio είναι κατασκευασμένη από ύφασμα, έτσι ώστε να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο όταν αποθηκεύεται στο χώρο αποσκευών – το άνοιγμά της ολοκληρώνεται σε 14 δευτερόλεπτα ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες έως και 50 χλμ./ώρα – ενώ οι διαθέσιμοι χρωματισμοί της φτάνουν τους πέντε. Το εσωτερικό, όπως είναι αναμενόμενο, προσφέρει χώρους για τέσσερις επιβάτες.

Maserati GranCabrio

Για τους λάτρεις της open-top οδήγησης, η Maserati εξοπλίζει την νέα GranCabrio έρχεται με ένα καινοτόμο σύστημα «θέρμανσης λαιμού», το οποίο διατίθεται τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνοδηγό και ρυθμίζεται ως προς την έντασή του σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Προαιρετικά το «παρών» δίνει και το γνωστό αλεξήνεμο, το οποίο μπορεί να αναδιπλωθεί χειροκίνητα.

Maserati GranCabrio

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Maserati GranCabrio
  • Maserati GranCabrio
  • Maserati GranCabrio
  • Maserati GranCabrio
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ