top icon
Νέα

7 οδηγοί με Hyundai i30 N τράκαραν μεταξύ τους (εικόνες)

Οι ιδιοκτήτες των Hyundai i30 N πήγαιναν ο ένας πίσω από τον άλλο. Κατέληξαν να τρακάρουν μεταξύ τους στη μεγαλύτερη καραμπόλα με το κορεατικό hot hatch.

Πολύ άσχημη κατάληξη είχε η συνάντηση των ιδιοκτητών του Hyundai i30 N σε ορεινή διαδρομή στο Χονγκ Κονγκ. Τουλάχιστον 7 αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, στη μεγαλύτερη καραμπόλα που έχει γίνει ποτέ ή τουλάχιστον έχει καταγραφεί με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Hyundai

Το ατύχημα είναι προφανώς πολύ παράξενο αλλά εξήγηση υπάρχει. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αλλά και πλάνα από κάμερες, υπεύθυνος είναι ο οδηγός ενός Mazda RX-7 που επιχείρησε να προσπεράσει από απέναντι, βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αναγκάζοντας τον οδηγό του i30 N που προπορεύονταν να φρενάρει απότομα για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση.

Οι υπόλοιποι που ακολουθούσαν δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα να πεσει ο ένας πάνω στον άλλο. Όσο για τον οδηγό του Mazda, εξαφανίστηκε από το σημείο. Το ευτύχημα, είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Hyundai

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, φαίνεται ότι αρκετά από τα Hyundai i30 N που ενεπλάκησαν στο ατύχημα έχουν υποστεί αρκετά μεγάλες ζημιές. Τώρα ποιος θα αναλάβει την ευθύνη και θα αποζημιώσει τους κατόχους, είναι ένα θέμα που θα λύσουν οι ασφαλιστικές.

Hyundai

Το μόνο βέβαιο είναι πως στην επόμενη συγκέντρωση, οι οδηγοί θα διατηρούν ασφαλή απόσταση ο ένας από τον άλλο, προκειμένου να αποφύγουν τέτοια δυσάρεστα συμβάντα.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ