top icon
Κόσμος

Alfa Romeo Giulia: 1.770 αυτοκίνητα για τους Carabinieri

Η Alfa Romeo Giulia εντάσσεται στη 2λιτρη έκδοσή της στον στόλο των Carabinieri.

Η Alfa Romeo Giulia έρχεται να ενισχύσει τον στόλο των αστυνομικών αρχών της Ιταλίας με 1.770 αντίτυπα του ιταλικού σεντάν να αναμένεται να παραδοθούν στους Carabinieri τους προσεχείς μήνες.

Με την κίνηση αυτή η Alfa Romeo έρχεται να ενισχύσει μια παράδοση που ξεκίνησε πριν επτά δεκαετίες. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη δημιουργία της μιλανέζικης φίρμας που εντάχθηκε στον στόλο των αστυνομικών αρχών της Ιταλίας έλαβε χώρα το 1951 όταν η 1900 M Matta τέθηκε στις υπηρεσίες των Carabinieri, ενώ ένα χρόνο αργότερα τον ίδιο «δρόμο» ακολούθησε και η Alfa Romeo 1900.

Με την πάροδο των ετών πολλά ακόμα μοντέλα της Alfa Romeo «ντύθηκαν» στα χρώματα των αστυνομικών αρχών της Ιταλίας, συμπεριλαμβανομένων των Alfa Romeo 90, 75, 155, 156 και 159, που αποτέλεσε τον προκάτοχο της σύγχρονης Giulia.

Alfa Romeo Giulia: Με 2λιτρη καρδιά

Το 2016 στο στόλο των Carabinieri εντάχθηκε και η μέχρι πρότινος κορυφαία έκδοση QV, η οποία παίρνει κίνηση από έναν V6 κινητήρα με χωρητικότητα 2,9 λίτρων και απόδοση 503 ίππων.

Σήμερα, είναι η σειρά της 2λιτρης έκδοσης του μοντέλου, η οποία φιλοξενεί κάτω από το εμπρός καπό της έναν 4κύλινδρο κινητήρα με απόδοση 200 ίππων.

Οι 1.770… αστυνομικές Alfa Romeo Giulia είναι εξοπλισμένες, ειδικά για την περίσταση, με θωρακισμένα τζάμια και εμπρός πόρτες, ενώ επιπλέον ενισχύσεις έχουν γίνει στο ρεζερβουάρ.

Η τελετή παράδοσης του πρώτου αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε την περασμένη στο Τορίνο παρουσία του Προέδρου της Stellantis, John Elkann, του CEO της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato καθώς και του Διοικητή των Carabinieri, Teo Luzi.

Alfa Romeo Giulia -Carabinieri

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Alfa Romeo Giulia -Carabinieri
  • Alfa Romeo Giulia -Carabinieri
  • Alfa Romeo Giulia -Carabinieri
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ