top icon
Κόσμος

Alfa Romeo Milano – Στις 10 Απριλίου η επίσημη πρεμιέρα της

Η Alfa Romeo παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες της πολυναμενόμενης Milano με αρκετό καμουφλάζ, που όμως δεν είναι ικανό να κρύψει τη σιλουέτα της.

Μέσα στο σπίτι της, στο Balocco, την πίστα δοκιμών της Alfa Romeo, φωτογραφήθηκε η πολυαναμενόμενη Milano, με τους μηχανικούς να εξετάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου που έχει οριστεί για τις 10 Απριλίου.

Η εξέλιξη της Alfa Romeo Milano βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, με την ομάδα που την επιμελείται να είναι αυτή που είχε αναλάβει και τη δημιουργία και των 4C, 8C, Giulia, Stelvio Quadrifoglio και Giulia GTA, αλλά και την εξέλιξη της εντυπωσιακής 33 Stradale.

Alfa Romeo Milano teaser

Ο στόχος παραμένει, όπως σε κάθε Alfa Romeo να έχει δυναμική οδική συμπεριφορά, κάτι για το οποίο συνεργάζονται μηχανικοί και οδηγοί στην πίστα του Balocco, όπου βρίσκεται το αυτοκίνητο για να πραγματοποιήσει τις δοκιμές του.

Ένας από τους ειδικούς που έχει βάλει τη σφραγίδα του σε πολλά «έργα» της Alfa Romeo, είναι ο Domenico Bagnasco. Υπό την καθοδήγησή του η ομάδα εξελίσσει στη λεπτομέρεια τη Milano, εστιάζοντας στη γεωμετρία της ανάρτησης και την ακρίβεια που θα προσφέρει το τιμόνι, προκειμένου να προσδώσουν στο μοντέλο την «κοφτερή» οδική συμπεριφορά που αρμόζει σε ένα μοντέλο της ιταλικής φίρμας.

Alfa Romeo Milano teaser

Ο μηχανικός Stefano Cereda, που, μεταξύ άλλων, έχει δώσει το πράσινο φως για την ανάπτυξη του Plug-in Hybrid Q4 κινητήρα των 280 ίππων, που φοράει η Tonale, είναι επικεφαλής του έργου. Την τεχνική εξέλιξη της Milano διευθύνει ο Luigi Domenichelli, ένας μηχανικός που ειδικεύεται στα συστήματα των οχημάτων, σε επίπεδο επιδόσεων, αξιοπιστίας και άνεσης.

Alfa Romeo Milano teaser

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Alfa Romeo Milano teaser
  • Alfa Romeo Milano teaser
  • Alfa Romeo Milano teaser
  • Alfa Romeo Milano teaser
  • Domenico Bagnasco
  • Luigi Domenichelli
  • Stefano Cereda
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ